Copertina pergola Cedrus

Copertina pergola Cedrus

Copertina pergola Cedrus 

Sistemul de copertina tip pergola Cedrus ofera atat protectie solara cat si protectie impotriva intemperiilor. Benificiile pentu dumneavoastra: calitate, acoperirea de suprafete mari de pana la 108 mp, lungime de pana la 12 m si proiectie pana la 9 m – aspect deosebit - controlul scurgerilor de apa prin sistemul unic patentat „Disaster Discharge „ - rezistenta la intemperii - cortina impermeabila –etanseitate completa chiar si in cazul in cazul de ploi abundente de pana la 1,49 L/s, prin sistemul unic patentat „Disaster Discharge „.

Vopsire aluminiu

Componentele de aluminiu vin vopsite in nuante standard clasice, texturate sau speciale imitatie de lemn, conform paletarului pus la dispozitia dumneavoastra .

Material cortina

Materialul pentru cortina folosit este furnizat de catre Sioen, cel mai mare producator de materiale PVC de cea mai buna calitate din lume.

Automatizare

Motorizarea este asigurata de partenerul Somfy (Franta), cu noul sistem de transmisie IO,si poate fi automatizat sau integrat in sistemul de management al casei.

Iluminare copertina

Oferim posibilitatea de echipare in varianta standard cu module LED in trei nuante alb-galben-amber si zeci de nuante intre ele, lasand la alegerea dumneavoastra personalizarea in functie amplasament si imaginea dorita.

Accesorii optionale

Sistemul Cedrus poate fi combint cu sistemul de panouri de sticla glisante verticale Verlass.


Comentarii

POPULARE