Mobilier birou - scaune, receptii


Mobilier birou - scaune, receptii

Mobilier BIROU - Birouri, Mese, Dulapuri

Mobilier pentru Birou - scaune, receptii, din import si custom (la comanda), mobila pentru amenajari spatii de birouri (office).


Avand in vedere cerintele actuale din zona de business-management, in care se pune accent pe modul in care ne prezentam si desfasuram activitatea, respectiv gradul de satisfactie al clientilor si implicit de randament al angajatilor, avem soluții, de amenajare pentru cladiri de birouri si home-office, care ne permit să creeăm spații excepționale atat din punct de vedere vizual, cat si din prisma functionalitatii.

lucrari de compartimentare si amenajari spatii de birou
Realizam lucrari de compartimentare si amenajari spatii de birou cu echipe de profesionisti (arhitecti, designeri si ingineri)

BIROURI Directoriale (manageriale)


Birouri Directoriale (manageriale)
Birouri directoriale (manageriale)
In site-ul nostru va prezentam mai multe modele mobilier de birouri directoriale (manageriale), atat pentru zona de office-buildings cat si pentru home-office.
Birourile Directoriale se pot accesoriza cu elemente de tipul: extensii, sertare, casetiere, biblioteci, dulapuri, scaune, fotolii, canapele si alte elemente specifice gamelor de mobila prezentate.
Modelele de mobilier, pentru directori, prezentate pe i-mobilier.ro, acopera liniile de design modern, modular si clasic sau combinatii ale acestora, in diferite variante de finisaje, dimensiuni si culori fiind realizate din materiale premium: PAL, MFC, MDF, lemn, furnir, crom, sticla, etc.

BIROURI Operationale (statii de lucru)


 Birouri Operationale (statii de lucru)
Birouri operationale (statii de lucru)
Birourile de tip Operational sunt disponibile in urmatoarele variante: individuale, de colt, stea, statii lucru pentru zonele de tip open-space.
Birourile operationale se pot accesoriza cu elemente de tipul: panouri despartitoare, sertare, casetiere, dulapuri, scaune si alte elemente specifice gamelor de mobilier prezentate pe site.
De asemenea, mobila destinata zonelor de lucru (operative), respecta cele mai inalte standarde de calitate, fiind disponibila in liniile de design modern, modular sau clasic, realizate din PAL, MFC, MDF, lemn, crom, sticla, etc.

MESE pentru intalniri, sedinte si sali de conferinte (meeting rooms)


Mese pentru intalniri, sedinte si sali de conferinta
O zona importanta in cadrul companiei o reprezinta sala de intalniri si conferinte, un spatiu in care au loc cele mai importante intalniri din cadrul companiei.
i-mobilier.ro va ofera o gama variata de mese pentru sali de intalniri si conferinte, disponibile in mai multe variante de dimensiuni, forme, finisaje si culori, cu un design modern, modular sau classic, realizate din PAL, MFC, MDF, lemn, piele, sticla, crom, etc.
Zonele de meeting se pot accesoriza cu elemente din gamele de mobilier prezentate: scaune de vizitatori, dulapuri, biblioteci, etc.

DULAPURI si BIBLIOTECI pentru birou (office)


Nevoia de depozitare, stocare si arhivare in spatiile de birou este o necesitate indispensabila in acest moment cat si pe viitor. In acest sens va oferim o gama variata de piese de mobila pentru depozitare: biblioteci, dulapuri, casetiere, rafturi si vestiare, pentru stocare si depozitare.
Aceste piese de mobilier sunt diponibile, de asemenea, intro gama variata de forme, dimensiuni, finisaje si culori, acestea fiind realizate din materiale precum: PAL, MFC, MDF, lemn, metal, sticla, etc.
Moblia pentru depozitare, stocare si arhivare este disponibila in liniile de design modern, modular,  clasic sau combinatii intre acestea.

SCAUNE birou - directoriale, operative, vizitatori si conferinte


Avand in vedere ca cea mai mare parte din timpul de la birou o petrecem in sezut, scunele au un rol de o importanta maxima in ceea ce priveste productivitatea si eficacitatea lucrului la birou, dar si din punct de vederea al sanatatii - folosind un scaun de calitate, cu mecanisme (spatar, cotiere, tetiera, sezut) reglate in mod corespunzator, durerile de spate sau cervicale se pot atenua sau disparea complet in combinatie cu pauzele de miscare/relaxare.

i-mobilier.ro va pune la dispozitie o gama variata modele de scaune pentru birou:
scaune directoriale-manageriale, scaune operative, scaune intalniri (meeting), scaune pentru vizitatori, scaune sali de conferinte, scaune sali de asteptare.


Scaune Directoriale ManagerialeScaune Operative

Scaune Intalniri MeetingScaune Vizitatori
Scaune ConferinteScaune Sali de Asteptare
Avem modele de scaune, disponibile in mai multe variante de culori si finisaje (piele, piele ecologica, material textil), care pot fi dotate cu mai multe tipuri de mecanisme pentru sezut, spatar (zona lombara), tetiera, cotiere si roti. In functie de model, acestea pot avea cadru de lemn, metal (otel, crom, aluminiu) sau plastic si pot avea picioare fixe sau roti. Sezutul poate fi din gel, spuma poliuretanica, burete. Spatarul scaunelor poate fi din material plin sau plasa (mesh).

FOTOLII si CANAPELE office


Fotolii si Canapele Office

Fotoliile si canapele (de 2 sau 3 locuri) reprezinta un element definitoriu ce imprima personalitate locului in care sunt amplasate si aduc un plus de confort si stil. 
Zonele de receptie, lobby si salile de asteptare pot fi utilate cu piese de mobilier confortabile pentru vizitatori. Gamele de fotolii si canapele (de 2 sau 3 locuri) prezentate in site sunt disponibile intro varietate mare de culori, dimensiuni, forme si finisaje, acestea fiind realizate din materiale premium: piele, piele ecologica, stofa, material textil, cu finisaje cromate sau pe cadru de lemn. 
In functie de model, acestea pot avea cadru de lemn, metal (otel, crom, aluminiu) sau plastic si pot avea picioare fixe sau roti. Sezutul si spatarul pot fi realizate din gel, spuma poliuretanica, burete sau pe arcuri.

RECEPTII pentru spatii de birou si Sali de Asteptare


Receptii Birou

Un spatiu important in cadrul companiei il reprezinta zonele de Receptii si Sali de asteptare, spatiu care trebuie personalizat in conformitate cu identitatea companiei si care sa reflecte in acelasi timp potentialul si statutul segmentului de business pe care compania dvs. il prezinta in interactiunea cu clientii, beneficiarii si alti cloaboratori.
Mobila pentru Receptii si Sali de Asteptare se poate accesoriza cu piese de mobilier specifice gamelor prezentate in site: dulapuri, sertare, rafturi, casetiere, scaune, fotolii si canapele, etc.

POPULARE