Inchideri terasa Verlass

Inchideri terasa Verlass

Inchideri de terasa Verlass 

Sistemul de inchidere cu sticla tip ghilotina, special creat pentru sistemele de pergole Cedrus si pergole bioclimatice  Skymatic, dar pot fi implementate si ca sisteme de sine statatoare.
Ideale pentru inchidere terase, datorita posibilitatii alegere  a inaltimii de deschidere.
Actionarea se face cu ajutorul unui motor inglobat in axul din caseta  de la partea de sus , cu un sistem de ridicare respectiv coborare cu scripete si lant, ascuns in ghidajele laterale. Fiecare dintre cele doua lanturi poate suporta o incarcare de pana la 1800 kg.

Sistemul poate fi realizat din doua sau trei foi si poate prelua o diferenta de panta de pana la 3,5 cm in cazul unei pardoseli in panta.

Vopsire aluminiu
  • Componentele de aluminiu vin vopsite in nuante standard clasice, texturate sau speciale, imitatie de lemn, conform paletarului de culori pus la dispozitia dumneavoastra .
Cortina 
  • Inchiderile sunt realizate cu  sticla securizata sau securizata si laminata de 6,8 sau 10 mm grosime.
Automatizare
  • Motorizarea este asigurata de partenerul Somfy(Franta), cu noul sistem de transmisie IO si poate fi automatizat sau integrat in sistemul de management al casei.

Dimensiuni 

  • Sistemele de inchidere de terasa Verlass pot fi realizate pana  la lungimi de 4 m si inaltimi de 3, 25 m
Inchideri de terasa Verlass exteriorInchideri de terasa Verlass interiorInchideri de terasa Verlass dimensiuniComentarii

POPULARE