Mobilier birou Levitate

Mobilier birou Levitate - lemn

Mobilier birou Levitate 

Este o gama de mobilier pentru birou disponibila in mai multe variante de finisaje, piese de stocare/depozitare (dulapuri, casetiere), panouri despartitoare, cable management si accesorii.
Căutăm adesea un compromis între biroul nostru și viața de familie. 
Mobilier birou Levitate - birouri operative

Căutăm soluții care ne permit să creăm spații care sunt excepționale din punct de vedere vizual, rămânând în același timp extrem de funcționale. Combinăm forme moi și forme delicate cu elemente de stocare inteligente. Sistemul de mobilier Levitate satisface perfect aceste nevoi. Datorită design-ului său unic, sistemul poate îmbogăți orice spațiu și îl face deosebit. Folosirea materialelor naturale, cum ar fi lemnul, facilitează procesul de creare a unui spațiu de lucru ușor de utilizat.

Mobilier birou Levitate
Baza solidă din lemn, care da o senzatie de lejeritate, adaugă un caracter unic unui spațiu și face ambientul mai atractiv pentru angajați. Picioarele de stejar, care se înclină spre podea, fac ca fiecare birou să se evidențieze prin introducerea unui design excepțional în spatiul de interior. Sistemul Levitate oferă de asemenea utilizatorului diferite elemente de stocare inteligente.

Mobilier birou Levitate - depozitare
Gama largă de finisaje se potrivește perfect cu tendințele actuale, atrăgătoare pentru natură și care creaza o atmosfera familială. 
Culorile delicate, subtile, pastelate și materialele de înaltă calitate adaugă sentimentul de căldură și eleganță în fiecare spațiu. Pe lângă țesăturile selectate cu grijă, gama de finisaje include și melamina, furnir și lemn.

Mobilier birou Levitate - birouri operationale lemn

Variante diponibile de birouri

Mobilier birou Levitate - tip 1Mobilier birou Levitate - tip 2
Mobilier birou Levitate - tip 3Mobilier birou Levitate - tip 4
Mobilier birou Levitate - panou tip 1Mobilier birou Levitate - panou tip 2
Natura a fost principala sursă de inspirație din spatele proiectului, care se reflectă în utilizarea lemnului și care creaza o atmosfera calda, naturala. Tendința de design popular a biroului de acasă este vizibilă nu numai în marginile delicate, rotunjite ale birourilor și panourilor, dar și în finisajele ale căror culori și structuri amintesc materialele care pot fi găsite în fiecare casa.

Mobilier birou Levitate - home-office

Comentarii

POPULARE