Scaun directorial-managerial Tiger Up 8 R ST-POL

Scaun directorial-managerial Tiger Up 8 R ST-POL

Scaun directorial-managerial Tiger Up 8 R ST-POL

Acest model de scaun se incadreaza in categoria scaune directoriale-manageriale de birou avand un stil elegant și tehnologie avansată.
Scaunul directorial Tiger Up este echipat cu un mecanism GLIDE-TEC pentru a stimula mișcarea ergonomică corectă a spatelui.

Tehnologie inovatoare care satisface toate cerintele unei pozitii asezat corecte. Este un mecanism astfel conceput incat sa asigure o miscare naturala a cloanei vertebrale.

GLIDE-TEC se bazeaza pe alternarea intr-un mod natural a pozitiei de curbare cu cea de indreptare a coloanei vertebrale, miscari necesare in asigurarea confortului in pozitia asezat. Datorita mecanismului GLIDE-TEC, tot mai multe scaune de birou asigura mentinerea pozitiei corecte a corpului in timpul lucrului la birou.

Detalii scaun directori-manageri Tiger Up 8 R ST-POL

Trei înălțimi de spătar, o linie subțire și distinctivă cu cusături precise, brate ajustabile pe inaltime și o bază mobila croamta in forma de stea echipata cu role pentru pardoseala soft - toate acestea reprezintă un scaun elegant si de design din categoria scaune directoriale-manageriale de birou.


Scaun directorial-managerial Tiger Up 8 R ST-POL fata Scaun directorial-managerial Tiger Up 8 R ST-POL lateral

POPULARE