Birou managerial eRange

Birou managerial eRange

Birou managerial eRange - scaun Belive si canapea Classic

Apreciem clienții exigenți si ne pasă de detalii. Acesta este motivul pentru care eRange, reprezinta o gama de mobilier pentru manageri, fiind dezvoltat la studioul de design WertelOberfell. Gama de mobilier managerial eRange este exprimata într-o formă revoluționara și eleganta, si urmareste liniile de mobila moderna și funcționala.  

Birou managerial eRange - negru


Sistem exclusivist de mobilier, se defineste printr-o formă neobișnuita și plina de funcții. Designul excepțional, atenția la detalii și materialele de cea mai buna calitate fac birourile eRange unice. Gama de mobilier eRange va permite să mobilati atât un birou directorial, cat și o sala de conferințe sau de consiliu.  

masa meeting eRange

Gama de mobilier eRange ofera o mulțime de spațiu de stocare. O extensie laterala fixa care faciliteaza organizarea documentelor și ofera un acces facil la acestea. Structura sa inteligenta permite utilizarea 100% a spațiului interior, oferind acces atat din partea utilizatorului, cat și din exterior. eRange se bazeaza nu numai pe calitate, eleganța si o formă rafinata, ci si pe funcționalitati avansate obținute datorita soluțiilor inteligente care au fost aplicate. Un sistem push-to-open folosit la dulapuri și sertare, piedestalurile mobile si gestionarea inteligentă a cablurilor.


Comentarii

POPULARE