Scaun operational 4ME

Scaun operational 4ME

Scaun operational 4ME

Scaunul 4ME este un exemplu perfect pentru modul în care designul de top poate fi combinat cu funcționalitatea. Designul unic de spătar este unul dintre cele mai interesante și fascinante elemente ale gamei de scaune 4ME. Pe lângă faptul că design-ul însuși se inspiră din ramurile unui copac, acesta oferă și suportul pentru spate.
Scaun operational 4ME - negru

Mecanismul S-MOVE cu sistemul SELF se adaptează automat greutății utilizatorului, făcând posibilă ajustarea scaunului la parametrii optimi. Mecanismul este caracterizat printr-o mișcare multidimensională a scaunului în timpul utilizării, ceea ce reprezintă un avantaj imens. Această mișcare stimulează mișcările de rotație ale pelvisului, ceea ce reduce presiunea exercitată asupra vertebrelor și a discurilor.
Scaun operational 4ME - orange

Forma de fixare a spătarului nu este doar un design interesant - este, de asemenea, un element funcțional important. Datorită structurii interioare, spătarul poate urmări cu ușurință orice mișcare a utilizatorului. Suportul cu patru puncte asigură o distribuție uniformă a forței atunci când se înclină în spate, iar mânerele sferice special proiectate asigură o absorbție suplimentară a șocului pe măsură ce se deplasează spătarul.
Scaun operational 4ME - profil


Comentarii

POPULARE