Scaun operational Navigo

Scaun operativ Navigo

Scaun operational Navigo

Un scaun funcțional și corect ajustat este baza ergonomiei biroului. Navigo este soluția ideală pentru spațiile de birouri moderne.
Când ne gândim la factorii care influențează satisfacția profesională a angajaților, merită să ne amintim că sănătatea este cel mai important determinant al calității vieții multor oameni. Datorită mecanismelor sale ergonomice, utilizatorii pot ajusta setările scaunului la nevoile individuale, ceea ce este deosebit de util. Cu o gamă largă de ajustări și o posibilitate dinamică de ședere, scaunul oferă un confort sporit.

Scaun operational Navigo

Scaunul are spătar cu carcasă din plastic, prin care este vizibilă tapițeria din spate. Fiecare versiune pentru spătar este disponibilă în 2 concepte de culoare: alb sau negru. Reglarea înălțimii spătarului este disponibilă ca standard.

Ca standard:

spătarul în 5 poziții,
ajustarea înălțimii spătarului în intervalul de 70 mm (13 poziții).

Scaun operational Navigo - bej

Cadrul pentru sezut al scaunu-lui este realizat din placaj de fag cu grosimea de 10,5 mm, acoperit cu spumă poliuretanica injectată, consolidata la rece, de 50 mm grosime, densitate 40 kg / m3.

Spatarul tapițat - cadrul este realizat din plastic (polipropilenă), acoperit cu spumă poliuretanica injectată, consolidata la rece, cu densitate de 35 kg / m3, grosime 35 mm.

Comentarii

POPULARE